2016-05-26 00:20:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Könnyen rászedhetik ma

csillagjegyek, nyilas, csillagjegyek

Napi horoszkóp május 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Egy most kezdődő új kapcsolat magas hőfokon éghet, de mégis szalmalángnak bizonyulhat. Az ismeretlen felfedezése azonban csak akkor javasolt, ha nincsenek hosszabb távú tervei. Nehogy megégesse magát!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold délután a Vízöntő jegyébe lép. Most sikerül plusz pontokat gyűjteni a főnökeinél. Ez később még nagy hasznára fog válni! Legyen türelmesebb: a túl gyors döntéseket nagyon megbánhatja a mai napon.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Lehetséges, hogy elkezd kételkedni, hogy jó irányba haladnak-e a dolgai. Ne engedje azonban, hogy ez kizökkentse a kerékvágásból. Eddigi döntései, cselekedetei mind helyesek voltak. Őrizze meg az optimizmusát!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Vízöntő jegyébe lép. Pénzügyei jó csillagzat alatt állnak, most remek érzékkel találja meg a nyereséget hozó akciókat. Este több mozgásra lesz szüksége. Egy nagyobb séta igazi jótéteményt jelenthet az ön számára.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Vigyázzon arra, hogy ne hagyja, hogy borús gondolatok rontsák el a kedvét, kerülje a pesszimista embereket. Át kellene gondolnia a pénzügyeit, és vissza kellene fognia magát a költekezésben, mert ebből komoly problémái lehetnek.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében jár. Behozhatja mindazt, amivel tegnap elmaradt. Jobban meg kellene gondolnia, hogy mit mond el a kollégáinak. Sokan vannak közülük, akik valamiért irigykednek, esetleg neheztelnek önre. Ne fecsegjen ki nekik bizalmas információkat!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Könnyen rászedhetik ma, ha nincs résen! Ne vegyen készpénznek minden szép ígéretet, és ha ma szerződést kell kötnie, alaposan olvassa át az apró betűs részt is! A most kezdőd szerelmi kapcsolatokban sem árt az óvatosság…

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A mai nap történései elgondolkodásra késztetik. Egy biztos: magának nem szabad hazudnia. Ha objektíven értékeli az eseményeket, akkor van esélye arra, hogy értelmes megoldást találjon. Beszélje meg a problémát a kedvesével is!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Vízöntő jegyébe lép délután. Legyen ma kitartó a munkahelyén, és ha a szorgalmas munkát sikerül látványossá is tennie, akkor ezzel elérheti, hogy a főnökei végre felfigyeljenek önre.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Családi konfliktus zavarhatja meg a mai napját. Pontot kellene már tennie a helyzet végére. Az ön kezében van a döntés, ne hezitáljon tovább!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A munkahelyén a sikerei egyesekből féltékenykedést válthatnak ki. Ne foglalkozzon az irigyeivel! Ha valaki a főnökénél próbálja meg „bemártani” önt, tisztázza vele a helyzetet.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, ez nagyon kedvez önnek. Ma nem csak azt fejezi be, amit eltervezett, hanem előre is dolgozhat egy kicsit. Most van az ideje annak is, hogy felfrissítse a kapcsolatát. A közös programok közelebb hozhatják önöket egymáshoz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: